Special Offer

Author

Guinea Pig Goreng?

Salam Semua

Fried Guinea Pig in Peru

Actually aku tgh ushar Guinea Pig, plan nk beli la kan sbb comey sgt.. Last tyme plan nk beli sugar glider tp xjadi sbbnye aku lebih suke Guinea Pig ni.. Comel gile.. Lepas da check kat satu blog usahawan Guinea Pig ni, ushar gambar plak kt Google Images then u know what.. Aku jmpe ni.. Ish...Melampau betul. Menurut sumber daripada blog mat saleh makanan ni popular kt Peru.. Eeeuwwww... kenapa la suka mkn benda pelik2 ni.. Sian binatang yang comel tu da jadi makanan mcm ni.. Korang bleh bayangkan tak kalau di potong kaki,tangan and kepala da mcm Chicken Chop kan.. Sigh** Seriau aku bile fikir balik.. Terbayang-bayang plak..Even ada orang makan ni, I still plan utk beli Guinea Pig as my pet.. Tp for the time being ni tak la kot.. Tp Lurviey mcm tak bagi..


P/S: Teringat status Kak Mas yg mana Anjing Lari tgk org Vietnam.. Hahaha..


0 Komentar untuk "Guinea Pig Goreng?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top