Special Offer

Author

Happy Quote: Saturday #1

Salam Semua..




Weehooo.. Yeayyy.... Sabtuday mai dah (act like no probs).. Setuju tak dgn quotes pilihan aku diatas.. Ok2.. Hidup ni kalau duk pikir pasal stress maka stress la.. So baik think positive macam kawan aku Wawa.. Grrr.. Minah sorang ni over think positive.. Apapun wa espect sama lu la Wawa. Thanks cuz spread ur good attitute to Huda and now ME.. Well.. Have a nice day peeps.. Emm mahu keluar petang ni snap2 picture and I do hope petang ni tak hujan tapi KL selalu hujan di petang hari.. Now pun sudah mendung.. Semangat pakai baju panda nih... Aku gile panda.. Tak kira.. Nak grab jugak satu patung panda.. Semalam da ushar da tpi tak leh nk beli.. Lari bajet la bulan ni.. Hehe.. Penting ke patung panda? Erk...

HAVE A NICE DAY PEEPS

P/S: Syukur Alhamdulillah hidup aku seperti Uni Life semula.. Cume Lurviey je tak de. Tak pe lah.. Janji happy.. Ngeee



0 Komentar untuk "Happy Quote: Saturday #1"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top