Special Offer

Author

Malaysia Semakin Kurang Selamat

Salam Semua...

Keadaan jenayah semakin menjadi-jadi kat Malaysia ni. Culik, bunuh, rogol, tetak, ragut dan macam-macam lagi. Adakah disebabkan semakin ramai yang menjadi penjenayah dan menyebabkan banyak kes-kes yang tak diingini berlaku. Macam yg aku petik dari FB aku (org lain punye :P )



Tgk kes culik.. kadang tu kite sentiasa berhati-hati tapi still happen jugak. Benda-benda macam ni happen buat aku takut ngan persekitaran lagi-lagi kalau sorang-sorang. No wonder Lurviey memang marah kalau aku keluar sorang-sorang. Sigh** But sometimes keadaan memaksa aku untuk keluar dan jalan sorang-sorang. That's so scary. Nak kata polis tak jalankan tanggungjawab? Ni bukan salah polis. Tapi bile benda mcm ni happen orang terus menuding kat polis. Walhal polis da berjaya kurangkan kadar jenayah tapi penjenayah yang lahir setiap hari semakin meningkat. Aduhai.. Apa nak jadi ni.. Semakin hari semakin tak selamat. Kemasukan pendatang asing pun makin ramai Bukan menuding jari kata dorang yg buat tp realitinya ada segelintir yang mcm tu. 

Ladies... Please take care of yourself kat mana pun anda berada. Use ur sixth sense. Everyone has sixth sense. U just need to push button ACTIVATE only.

P/S: Semakin rasa kurang selamat dan semakin tidak mempercayai orang... 





Tag : emovere
0 Komentar untuk "Malaysia Semakin Kurang Selamat"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top