Special Offer

Author

November Momento

Salam Semua..

Berani rapat? Meh la wa panah lu..


*winkwink* Hari ni 30 November 2011, last day of November 2011. Yes..Yes..Yes... Tomorrow is Disember. My love month of the year tapi zaman dulu love love love sesangat la kan.. But this year no so much love because I'm not a student anymore plus no more school holiday. Emm lagi... tak leh main hari hujan mcm zaman kecik-kecik dulu. Best woo musim hujan duk dlm rumah mengadap tv sbb citer best sempena cuti sekolah and also christmas punye cite la kan.

Tapi hari ni,ketika ni semuanye tak sama lagi.. But still I love my disember cuz Disember my big day. Hehehe. Btw secara ringkasnye ingin membuat laporan akhir bulan bagi novermber 2011.


  • Entri terbanyak dicatat termasuk entri ni sama dengan 94
  • Sangat produktif bulan ni
  • Bulan yg penuh suka duka (erk bulan lain pun sama)
  • Tak balik raya haji and raya kat KL sungguh membosankan. 
  • First time jmpe mama Lurviey time attend wedding his cousin. (Not the right time)
  • Terpaksa cancel hang out ngan cousin atas sbb musabab yg munasabah 
  • Stress tahap nk hantuk kepala kat dinding tapi tak buat pon
  • Bulan yg membosankan sbb tangguh byr broadband then kena potong line. Grrrrrr
  • Duk ulang tayang movie Kongsi sampai da bleh hafal skrip Tumulak daa..
  • Dapat Flat shoe baru (putih plak tu.. confirm jarang pakai) 
  • Dlm hati mcm2 nak tapi terpaksa mengutamakan yg perlu shj. Damn tangguh next month. (Disember)
  • Hati nk patung panda tpi perlu ke beli? Penting ke? - Dilemma
  • Hari-hari duk check nuffnang mana thu nk bgi BE kat aku ke.. Berday aku da dkt ni bagi la BE. Da lama kot tak bagi. (time dpt ko tak up traffic skang merayu-rayu)
  • Semakin dpt melupakan sedikit memori october yg kalau boleh tak mahu wujud dlm hidup aku tapi da terpalit da sikit.. Sigh** Janji hidup aku happy skang.

Btw may this coming December bring happiness and joyful to me.. Hehe walhal esok da masuk December. Tak mau melankolik mood merosakkan December aku nih. Yeayyy.. Sapa wat hal aku panah.. Bulan ni aku aktif memanah orang.. Tapi panah dengan words la. Bile dpt main archery ni ngan Lurviey. Asyik bertangguh je. Busy mengalahkan apa. Walhal masa berlambak je..Sekian..


P/S: Selamat Malam dan semoga mimpi yg indah... :) 


0 Komentar untuk "November Momento"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top