Special Offer

Author

Random From The Past #8



Salam Semua




WHY FIRST ROW?

RFTP #8 sedikit info kenapa aku suka duk kt depan muke lecturer, depan white board dalam lecture hall/room. Btw since sekolah lagi aku memang suke terpacak dpn muke cikgu sebab ilmu senang nak masuk and besides disebabkan rasa hormat kepada 'tukang ajar' kite tu makanya aku akan lebih behave my self la. Tak de borak-borak kosong and duk buat benda lain masa dlm kelas. Tapi ada la certain period tu aku dlm keadaan malas (sbb lecture yg bosan and aku da tahu benda tu), hati tgh kacau (sbb xdpt duk kolej and tgh tunggu rayuan) then mood tgh nk mengumpat (group aku femes sebab bikin sensasi each sem-org dengki). Tapi biasanya each sem kalau dpt lecturer baru aku kat duk 2nd row dulu cuz nak ushar dulu lecturer ni macam mane? Kalau ok then aku duk dpn la.. Kalau kureng ok aku akan duk kat belakang. But rasanye semua aku duk kt dpn kecuali one lecturer yang bikin hati aku panas masa 1sem 1year. Grrr... Sekian..


P/S: Berbaris kt sek pun aku suka kt dpn tpi sbb ikut ketinggian aku kt belakang skali :(


Tag : RFTP
0 Komentar untuk "Random From The Past #8"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top