Special Offer

Author

Si Bengkok Meow

Salam Semua..



Cantik tak,cute tak?? Yang penting ini bukan kucing aku.. Tetiba teringat kat die plak kan.. Makanye tercipta la entri ni.. Kucing ni ada kat 9th RC UM.. Aku panggil kucing ni si bengkok tapi junior ku panggil si bongkok cuz tulang belakang die da senget.. Sian kucing ni cacat seumur hidup angkara sikap manusia yang macam bangang tak de hati perut.. Ish.. kalau kat binatang pun sanggup buat macam ni apatah lagi kat manusia. Tak faham betul aku.. Kot ye pun nak marah kucing tak yah la sampai mencederakan kucing.. Cisss... Actually gambar ni aku amik time aku lepak ngan Lurviey kat Sri Tanjung Hall pkul 3 pagi time tu sambil surf internet. Kebetulan time ni tapau KFC then si bengkok ni datang duk meow meow meow. Adoii.. Kesian kan.. Lapar rupenye.. So bagi die seketul ayam, abis di sapunye sampai tulang pun die makan. Nampak sgt kucing ni lapar. Da kenyang makan apa lagi baring la mcm kat atas.. :) Last bela kucing masa aku darjah dua.. Lepas tu no more kucing sebab aku alergi dengan bulu kucing.. Lagi2 kalau kucing yang bulu selalu gugur. Apapun aku tetap suka and sayang kucing even ada orang ckp aku tak suke kucing.. Sekian..


P/S: Rindu time lepak kt hall ngan Lurviey sampai subuh. Blogging sama2 :(

0 Komentar untuk "Si Bengkok Meow"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top