Special Offer

Author

Review Brown Rice Watson Tensel Mask

Review Brown Rice Watson Tensel Mask | Watson Tensel Mask | Watson Malaysia | Review Mask Watson | Led Light Treatment Malaysia | Mask Untuk Melembabkan Kulit | Guna Mask Lepas Dermarolling 


Assalamualaikum

Sebut pasal mask ni memang saya suke sangat pakai mask. Rase fresh lepas pakai mask. Tergantung pada jenis mask. Kalau yang jenis peel off tu dah tak berapa suke sangat. Lebih prefer wash off mask atau yang jenis sheet ni. Beli mask ni actually nak pakai masa microneedling treatment bulan ni. Tapi disebabkan minggu ni banyak benda nak buat postponed buat treatment mase balik nanti la.

Kali ni nak share berkenaan Brown Rice Watson Tensel Mask.  Watson Tensel Mask ni ada 5 jenis tapi saya pilih brown rice sebab yang lain dah sold out. 

Claims
Watsons Brightening Facial Mask with Brown Rice Oil helps protect your skin from environmental damage, and improve the appearance of uneven skin tones, leaving you with brighter more moisturised skin. 

Review 
  • Fit dengan muke. Saya suke jenis mask yang memang fit dengan muka sebab ada sesetengah mask tu terlalu besar. 
  • Harga boleh tahan la RM6++ 
  • Kandungan Hyaluronic Acid (HA) yang ada dalam mask ni melembabkan kulit dan menghalang kulit daripada hilang kelembapan. 
  • Kulit rase sangat lembut dan segar. Bangun pagi next day muke glowing dan lembap gitu. Seriously saya suke sangat-sangat.  Tak pakai pelembab pun muke jadi lembab.
  • Kandungan vitamin B5 dalam mask menjadikan kulit lebih lembab, lembut, dan elastik.
  • Sangat bagus gune dengan needle 0.25/0.3 untuk absorption yang lebih berkesan dan kandungan esen masuk ke dalam dengan lebih banyak. 
  • Di sebabkan saya malas nak gune dengan roller saya gune portable led light therapy (red light). 
Repurchase? Yes/No

Next week saya review another mask combine dengan microneedling treatment. Whitening Mask recommended by Dermatologist. Nanti saya share ok.

0 Komentar untuk "Review Brown Rice Watson Tensel Mask "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top