Once you choose hope, anything's possible

Organic Pop YumEarth

 Assalamualaikum.. 

Organic Pop YumEarth | Beberapa bulan lepas adik aku Nana ada share kat group fams, anak buah aku makan lollipop dan katanya beli kat farmasi tapi tu brand lain. Di sebabkan sekarang aku tak boleh nak keluar ke farmasi, aku cari kat shopee . Ada ramai juga seller yang jual Organic Pop YumEarth ni dan ada yang mahal dan ada yang murah. Pandai pandai la korang beli dan yang penting tengok la rating shop tu sebelum membeli. 

Organic Pop YumEarth ni produk Mexico dan allergy friendly and was created by families for families. Kiranya semua peringkat umur boleh makan organic pop ni. Kalau anak korang suka sangat lollipop boleh tukar lollipop biasa tu dengan Organic Pop YumEarth ni. Korang tengok la total fat dan kandungan gula kat Nutrition Facts tu.

Biasanya waktu petang keluar pergi rumah nenek dan pusing pusing taman kat rumah nenek, tapi sejak FMCO ni lepak kat balkoni rumah je la. Alhamdulillah, nasib baik ada balkoni, boleh juga duduk lepak kat situ sambil makan organic pops dengan Naura. Ingat anak je makan, mommy pun nak juga. Seriously sedap gila. Aku punya fave very very cherry. Tak de pula dalam gambar kat bawah ni. Hehe.. 

Kesimpulannya, organic pops ni memang sedap. Aku makan yang cherry tu terasa masam masam manis buah cherry.  Lama tak beli buah cherry. Naura makan pops ni tak habis pun satu batang tu. Dia jilat jilat manja macam tu je. Lepas tu pass kat mommy.  Organic pops ni sesuai untuk korang yang ada alergik sebab ianya bebas...



Korang berminat nak try organic pops ni boleh beli kat sini or mana mana trusted seller

 

YumEarth is proud to support FARE - Food Allergy Research & Education and their mission to "improve the quality of life and the health of individuals with food allergies and to provide them hope through the promise of new treatment." ABOUT FARE


1 Comment for "Organic Pop YumEarth "

wah bagusanya..teringin nak makan gula gula..tapi takut...

Back To Top