Special Offer

Author

Back To Reality < 1 Hour

Salam Semua...


Rabu yang sangat menekankan.. A lot of thing mencacak kat kepala otak aku.. Damn it.. Banyak benda yang aku nak settle kan.. Dengan keje yang semakin bertambah.. Mana aku yang organized dlu.. Mana aku yang dulu!!! Arghhh.. Apa dah jadi ni.. Kat mana silapnya ni? Banyak kali cakap seriously i need my planner, bla bla bla... tapi haram jadah nak dapatkan balik.. Cik Nani ooiiii.... wat happen to you?? Kenapa jadi macam ni.. Messy semacam je life kau nih...

Bile tension I need at least 1 hours to rationalize. Tak payah la nk nasihat aku time ni.. Aku da block telinga, hati, and kepala otak aku.. Aku perlukan masa. Then bile da ok then nasihat la berbakul-bakul pon. Keras kepala tak aku? Memang pon.. Tapi bak kata Lurviey kalau hentak dengan batu hilang la keras tu (huh..even ckp mcm tu aku masih buat derk jugak- hati batu). 

Melayan Linkin Park dengan lagu One Step Closer ikut rentak sambil head banging. Untung la Kak Alin da tido.. Boleh la head banging kan.. Malam ni sangat lambat plak masa berlalu.. Cepat la berlalu.. Aku da bosan ari Rabu.. Agaknya ari Rabu ni ari yang paling tak best bagi aku dlm seminggu. Watever.. Aku macam nak beli set drum je.. Ketuk sampai bingit telinga.. Fuhhh... Mungkin terasa kepuasannya.. Da ushar harga set drum dlm RM990.. Perghh... Ok la kan.. Tapi aku mahu layan gitar dulu... Meng'akustik'kan diri yang belom akustik lagi.. Adios.. Selamat Malam..

P/S: Hobi baru da dapat tapi masih belum dpt laksanakan lagi. Sangap lagi sekali.

Tag : emovere, personal
0 Komentar untuk "Back To Reality < 1 Hour"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top