Special Offer

Author

ME..Panda Lover?

Salam Semua

Tetiba je tajuk entri tu Panda Lover kan.. Takat tgk dlm tv/gambar ada hati nk kata "Panda Lover". Ada aku keysahhhh?? Sebut pasal panda da lama aku suka pada makhluk ciptaan Allah ni. Cutenye.. Ish... Da la gemok, memang best la dapat peluk nih.


Alolo comeynyer kamooo






Posing menggedik/menggoda
 


Letih ar.. Relax jap





Geletek saya eyh.. Amek kawww




Haipppp.. jgn intai la..




Sayang Awak...



Merajuk!!!! Tak nak kawan...

Dear Lurviey,
Please bring me to the real panda.. 
Nak pegang panda :( 

Wah.. Mood mengada-ngada da tiba..(bukan menggedik). Semalam telah pun menyampaikan hasrat kepada Lurviey yg aku nk tgk panda nk peluk panda for REAL.. Arghhh.. geramnye... Kalau la Malaysia benarkan panda ni dibela di rumah, aku sambar sekor.. Bukan panda je aku nak sekali ngan harimau sekali.. Ada je yg menyibuk tepi kain aku, lepas je harimau tu (memang patut kerajaan tak benarkan, bahaya utk orang awam kalau ada insan yang mentally disturbed mcm owner blog ni) Erk.. 


P/S: Tak sabar nk pakai gambar panda bgi membuktikan AKU PENCINTA PANDA (mood girang)

0 Komentar untuk "ME..Panda Lover?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top