Special Offer

Author

Off to Amcorp without Lurviey


Salam Semua..

Ptg tadi keluar ke Amcorp Mall sorang2 je beli barang2 yang sudah kehabisan stok. Sunyi dan lengang je jalan ari ni... Ramai ke yang balik kampung eyh? Aku jugak terkandas kat sini.. Well ari ni tak dapat keluar ngan Lurviey.. Biasa la busy ngan korban kan.. Ada meeting la and bla..bla..bla... Tak pe lah.. Janji esok boleh jumpe. 

Taken 9 month ago

So masa kt Amcorp tadi pergi ke Watson grab DIY Mask and then ke Giant grab benda-benda yang patut then settle da pun.. Tgk tadi ada banyak SALE tapi tak sempat singgah sebab nak kena balik before 6.30.. Keluar td pun almost 5pm.. Lagipun takut hujan kan.. Susah plak nak balik.. Before balik singgah kat Daily Fresh Amcorp beli wafer.. Tekak gatal nak wafer plak kan. As usual wafer choc + peanut la jadi pilihan.. Tapi yang kureng puas hatinye girl ni buat keje sambil lewa je.. Da buruk da rupe wafer aku.. Buat keje tu senonoh la sikit.. Biarlah nampah kemas sikit.. Apa la yang dikejarnye.. Adoii.. Memang la masuk tekak je pun tp beware kalau dapat orang yang cerewet abis la kau...

Then settle terus balik hostel. Pukul 6.35 da sampai. Yesss... Settle ari ni punye citer.. Esok da ahad.. Cepatnye masa berlalu.. Well SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA. Seriously aku rasa nak balik kampung nk makan daging.. WT.. daging je kot.. KL pun ada kan.. Tapi tak sama.. Daging mama masak lagi best dari daging tukang masak or chef2 yang masak.. =P

P/S: Tak terasa macam esok raya sbb belom dgr takbir raya.. :(




Tag : personal
0 Komentar untuk "Off to Amcorp without Lurviey"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top