Special Offer

Upgrade Needle Size 2.0MM

Microneedling Treatment Malaysia | Pantang Larang Guna Dermapen/Dermaroller | Cara Guna Dermaroller | Dermaroller Price | Acne Scars Malaysia | Dermaroller Online Malaysia | Dermaroller Malaysia Review | Dermaroller Watson Malaysia | Dermaroller Malaysia Murah


Assalamualaikum

Lame tak update #acnejourneynbl . Bulan ni nak upgrade needle size lagi panjang sikit. Lagi dalam induced. Sejak gune numbing cream ni tak de la seram sangat nak gune size 1.5mm. Kalau 0.5/1.0 tu memang saya tak kebaskan muke pun tapi bile gune 1.5mm memang kena pakai if tak pakai, nak rolling pun tekan tak tekan je sebab tak boleh tolerate pain. Bulan ni nak gune 2.0mm. Alhamdulillah dah banyak perubahan. Without any serum or krim parut semua tu. Just pelembap je memang wajib pakai. Tak berani nak pakai serum or krim parut sebab takut breakout. Yang penting berkesan walaupun slow sikit. Yang buat microneedling treatment nak cepat gune la serum as booster as long as serum tu tak panas. OK! 

Struggle tau nak fight jerawat parut ni. Boleh baca kat sini #skinjourney saya  - > https://goo.gl/OoWvAG

0 Komentar untuk "Upgrade Needle Size 2.0MM "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top