Once you choose hope, anything's possible

Merdeka Giveaway By TarotTheFool

 Assalamualaikum.. 

Segmen & Giveaway | Korang dah join ke Merdeka Giveaway By TarotTheFool ni? Kalau belum moh le join support rakan blogger kita ni dengan klik banner dibawah ni ye. All the best korang !


Cerita sikit, apa yang anda ingin lakukan atau ke mana anda ingin pergi sekiranya tamat PKP. 

Tamat PKP, dan boleh rentas negeri,  aku nak balik kampung jumpa mama dan papa. Memang tak sabar sangat nak balik kampung sebab lama tak juma mama papa. Lepas tu nak pergi jalan jalan ala ala back to nature gitu sebab dah lama sangat terperuk kat rumah ni sambil bawa Naura jalan jalan tengok dunia luar. Kasihan anak aku terperuk je kat rumah ni. Dapat naik kereta pun dia happy sangat dah. Sekian impian aku jika PKP tamat ! 




8 Comment for "Merdeka Giveaway By TarotTheFool "

Ramai yang tak sabar nak balik kampung

Selamat bersegmen.. Dan moga berjaya.

Itulah kan. tak sabar nak balik kampung jugak. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki naniey terpilih menang nanti.

Selamat bersegmen. Moga berjaya

Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

https://theathra.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

Back To Top