Once you choose hope, anything's possible

Masalah Ruang Komen Blogger Selesai

 Assalamualaikum... 

Masalah Ruang Komen Blogger Selesai  | Akhirnya hari ni dengan senang hati dapat blogwalking dan komen tanpa perlu sahkan diri aku ni sebagai manusia ( I am not robot). Tiadalah lagi masalah nak komen kat blog.

 

Aku rasa masalah ni terjadi disebabkan aku blogwalking dan komen non stop seperti komen blogger Ain Athirah . Jadi aku biarkan je la. Cuma semalam lewat sikit aku blogwalking  sebab hari Isnin hari yang paling busy bagi aku untuk settlekan order. Sabtu goyang kaki sangat kan. Amekkaw hari Isnin tak cukup tangan nak siapkan kerja. 

Walaupun lambat blogwalking masih juga terjadi masalah I am not robot tu lepas tu keluar pula image. Lagi sakit hati aku bila keluar images macam blogger Cik Cappuccino Latte bagitau.



 

Jadi setiap kali komen sebelum aku publish, aku copy dulu macam blogger Azhafizah MN cadangkan. Tak de la sakit hati macam Kak Ret , komen panjang panjang lepas tu hilang begitu saja. 

Alhamdulillah hari ni dah settle. Terima kasih atas komen korang semua. 

 

P/S: Sekarang pening masalah internet kat rumah ni pula.


18 Comment for "Masalah Ruang Komen Blogger Selesai "

Sama dengan kak fiza, lepas saya taip, terus copy, incase dia tak detect komen saya. Senang, paste je hahaha. Uish kalau tak copy, jenuhhh nak taip semula >.<

saya pun nak berjaga-jaga jugalah lepas ni :)) nak copy dulu sebelum publish . terima kasih perkongsiannya hehehe sangat berguna <3

Alhamdulillah dah selesai, moga masalah internet beransur pulih inshaAllah.

Patutlah tadi saya ada alami benda sama, saya camm dah syok syok type tetiba habis page tu tetiba keluar image memacam komen saya yang panjang tu hilang. spoil betul. Last last saya komen pendek je lepastu hahahaha. sebab dah lupa dah susunan ayat dan minda waktu awal awal komen.

alhamdulillah
seronok. ada kwn2 yg rajin membantu ni

Alhamdulillah dah settle senang kan..salam maal hijrah ye

Kekadang blogger ada error yang tidak dapat di selamatkan hehe.. :P

Boleh hilang mood nak komen ni 🤣

since sy byk BW atau kata lain bom blog org, jd benda mcm ni mmg menyakitkan hati. sbb tu sy prefer BW dgn pc. kalu BW dgn hp silap hari bulan hp kena campak sbb hal mcm ni hehehe

betol lah.. sy pun selalu suruh pilih image tu... kekadang salah pilih kena buat sekali lagi.. adoi la blogger

Bagi saya, nak komen banyak takpe. Asalkan selalu clear cache browser. 👍

Harapnya blogger dan google ni getting better lah. Dulu masalah komen ni setakat ada i am robot je. Sekarang komen hilang pulak. Adududu..buat masa sekarang copy dulu komen tu sebelum publish wajib buat :)

Bila kena macam ini memang stress.. Tapi tu lah, kadang seronok sangat tinggalkan komen tak perasan dah komen terlalu banyak.. Bila naik robot baru rasa cam menyesal.. kikiki.. Kenalah menyepi sehari dua sebelum sambung blogwalking..

Saranan Fiza tu bernas. Benci betul bila penat-penat taip komen tu hilang!

Alhamdulillah . Dah boleh komen2 tanpa stress . Heheh

Yess, sama ler...haritu skelai dnegan masalah reading list, saa fikir ada kaitan lah kot masa tu...so bior jela...lelama nampak ok aje normal semla..Huuhu

Back To Top