Apa ni Shut Up ?

Salam Semua..



Pagi-pagi tengah bersiap nk pergi keje sambil menikmati cereal tetiba dengar orang menangis... huuuuuhuuuuu (erk lebih kurang mcm ni la die nangis). Then Kak Alin terjaga dari tidur sebab kuat kot budak pompuan ni nangis.. Budak bilik atas.. Then Kak Alin ckp "kadang-kadang bunyi dorang gaduh" and aku ckp "ooo yeke".. Senyum je la.. Biasa la tu gaduh laki bini la tu.. Then 10 minit kemudian...

Shut Up.. Shut Up... Shut Up...


Ni mesti kes pihak yang kedua tak nak dengar pompuan tu cakap.. Erk... Gaduh la korang nak gaduh macam mane pun janji jangan terjun bangunan hostel..

P/S: Zaman skang gaduh je nk wat benda pelik... Perasan tak??


Tag : suka-suka
0 Komentar untuk "Apa ni Shut Up ?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top