Special Offer

Author

Di Tegur Tersentuh

Salam Semua...





Ouchhhh tetiba terasa kat dalam oooo.. Bak kata orang dalam hati ada taman.. And dalam taman tu sedang di potong2 and ditrim2 pokoknye..Tak faham?? Ok actually pagi tadi one lady ketuk pintu blik aku and asked me to help her button baju die kat belakang sbb die tak dpt nk buttonkan.. Cewah.. Then die tegur aku kenapa tak balik kampung.. Just a quick conversation between me and her.. Die orang Bangladesh come for internship.. No wonder speaking. Aku ingatkan local indian..Than she said kalau kat tmpt die Raya Korban ni adalah festival terbesar untuk orang muslim and as muslim shud celebrate it. Owh.... tersentuh gile aku die ckp macam tu.. Arghhh bukan tak nak balik tapi cuti kejap sangat. I wish i'll be there at these moment but apakan daya.. Tak kan nak cuti lagi.. Ari tu raya puasa da 2 minggu aku cuti.. Lenjan gile tak hingat dunia.. Emm tunggu raya cina la balik jumpa family..

P/S: Raya korban tahun depan MESTI balik.. Hehe.. Da plan da.. InsyaAllah..

Tag : emovere, personal
0 Komentar untuk "Di Tegur Tersentuh"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top