Special Offer

Author

Random From The Past #11




Salam Semua...




Peaceful Evening at Port Dickson


Each picture has their own stories. Just life my previous RFTP, this picture remind me during my practical tyme as counselor trainee at UniKL MIIT 2011. Time ni terpaksa pergi Kem Brindley di Port Dickson utk Program Kem Kepimpinan Mahasiswa. Seriously, this Leadership Camp is beyond my expectation. Ingat sama ngan kem kepimpinan kat UM or zaman sekolah which ada sesi herdik mengherdik tu kan. Damn sumpah aku tak suka. Tapi bile sampai kt sini lor.. Macam ni kem kepimpinannya. Bagus2. Apapun ianya meninggalkan memori yang mungkin pahit ketika itu tapi manis untuk dikenang cuz this is the first time aku jejakkan kaki ke alam pekerjaan and dealing with bossy people.

P/S: I'm not in counseling field anymore. I have my own target for my career life. Stop judging me :) 
Tag : RFTP
0 Komentar untuk "Random From The Past #11"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top