Special Offer

Author

Random From The Past #6



Salam Semua





Chow Kit Road Stories

Sebut je Chow Kit ada di antara kite yang mula mencebik mulut bajet macam tempat ni hina sangat. Ada la certain individu yang aku kenal yang agak prejudis ngan tempat ni. Btw gambar di atas ni di ambil ketika aku kena buat assignment which masa ni lau tak silap aku ada appointment dengan Mr Jeremy from Pink Triangle Foundation atua singkatannya PTF. Korang tahu PTF tu apa? Kalau tak tahu korang boleh cari info kat SINI. Lau ada yang sedang mencari-cari keje pon leh check kat sini cuz ada vacancies yang mungkin korang tak tahu kan. Anyway ni first time aku sampai kat Chow Kit actually. Da la sesat masa mula-mula sampai. Ikut maps yang ada kat phone je. Masa ni pergi ngan Lakchumy. Janji pukul 3.30 if tak silap aku then sampai pukul 4 lebih.. Mr Jeremy pun da balik. Sumpah aku rasa malu gile kot sebab aku berpegang pada "Punctuality is my priority" . Ish.. ni sesat punye pasal la ni. Then kena buat appointment balik.. Time nak balik hujan lebat sgt-sgt then kena redah hujan naik monorail. Huh.. Gamble gile.. Nasib dapat wat appointment lain balik. Tapi next appointment pergi ramai2 and yg penting awal. :) Sekian.


P/S: Tu je story kau?


0 Komentar untuk "Random From The Past #6"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top