Special Offer

Mee Rebus Johor At Nasi Lemak Recipe M3 Mall

 Nasi Lemak Recipe M3 Mall | Makan-Makan RNC | Santai Makan


Assalamualaikum 

Last week masuk untuk kali yang kedua di Nasi Lemak Recipe M3 Mall bersebelahan dengan food court. Boleh baca kat [SINI] mase first time ke kedai ni. Kali kedua pergi tak nak makan nasi lemak tapi nak try makanan lain. Tetiba teringin nak makan mee rebus. 
Ni ha Mee Rebus Johor kat sini. Rasenye ok je cume portion die sikit sangat. Tak kenyang langsung. Kuah rase sedap tapi isi die memang tak menggambarkan macam mee rebus johor yang sebenarnya. Grrr..Kali kedua order tak de sistem panggilan nombor macam first time datang sini.
Orang tak ramai jadi ok lah nak duduk lepak lame-lame kat sini. Cume kena banyakkan lagi jenis minuman supaya orang ada choice. Mase saya datang ni ada coffee, peach tea. Kalau orang yang tak minum caffeine nak order air apa? Emmm... Lurviey order nasi lemak lagi tapi kali ni dapat ayam bahagian peha. Kecik pulak tu.


Tag : santai makan
0 Komentar untuk "Mee Rebus Johor At Nasi Lemak Recipe M3 Mall "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top