Special Offer

Author

Feminity Instint?


 
Salam Semua



Tajuk entri tak boleh blah kan? Emm anyway actually lately aku tgk diri aku more interested with girly stuff. I mean skirts, blouses,handbags, belts macam tu. High heels tu since kecik lagi memang aku suka and flat shoes masih "mencuba" untuk minatkan diri (paksa rela) demi Lurviey kan.. Ok kalau di imbas kembali cara pemakaian aku dulu2 huh... jauh sangat bezanye. Dulu aku kureng suka lembut-lembut. Kena tough and tak bleh nak lembik2 nangis semua ni. Aku menyampah gile tgk pompuan yang bajet ayu, then kena panas sikit da kepoh macam kena bakar. Oleh sebab sikap-sikap yang aku tgk ni la aku tak suke benda2 yang soft. Masa sekolah dulu pun join kadet polis. Lu kalau takut hitam and panas tak layak masuk la. Lagi satu kalau lembik2 pun tak payah masuk. Menyampah aku.. Lucky semua kadet polis pompuan kuat2. (tepuk tgn utk diri sendiri)

Cakap soal pakaian, dlu t-shirt besar, jersey, jaket, seluar stok besar2 ala hip hop. Tak boleh bla kan.. Hip hop la sangat. Then nak pakai heels tak boleh sebab nk jalan ke mana sangat time sekolah, so kasut rasmi aku is sandal and sport shoes. Aku beli kasut pun saiz lelaki.. Time tu giler kasut and aku tgk kasut ada satu sama macam Lance N'sync terus aku rembat. Tapi skang da kurang berminat da ngan benda2 macam ni. Tu time sekolah.. Now mcm kureng sesuai la. Tapi susah jugak nk cri pakaian yang betul2 ngam ngan aku cuz I'm skinny and a bit choosy. Sampai kadang tu aku pun rasa pelik ngan gaya pakaian aku. Huh.. Fashion Crime? Banyak je skang ni yang fashion pelik2 kan. Tapi mostly utk photoshoot. Bile tgk cantik jugak cume lau keluar jln2 tu mcm pelik la skit. Lau berani gamble pakai pakaian pelik no hal je kan. Lagi satu aku da mula suke baby and kanak-kanak.. Apakah itu? Tak tahu... tak tahu.. Tok pehe? Aku pun tok pehe. :P


P/S: Skang gile handbag.


0 Komentar untuk "Feminity Instint?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top