Special Offer

Author

Flat Sabtuday



Salam Semua...



Sabtu yang tak best bagi aku... Flat SABTUDAY...Kenapa?? First aku punye semangat ni nak keluar siap-siap pakai baju panda nk snap picture kat tasik la kononnye tup-tup hujan da... Tapi da expect pun akan hujan.. Aku tak kisah pun... Then naik tren macam biasa aku bukan jenis yg suke duduk. Aku suke berdiri and menikmati pemandangan kat luar tgk awan, bangunan,juga my fav place. Ciss... Masa tren stop kat KLCC punye ramai orang plak naik.. Da la ari ni aku naik tren kontot.. Biasa aku amik yang panjang tapi memandangkan jam da menunjukkan pukul 5 masa kt LRT Kerinchi td so have to naik jugak la. Sampai kat Ampang Park aku da rasa lain da.. Macam susah nafas da.. Damn la.. Ni ramai sgt orang naik la ni.. Da la stok besar-besar semua, tak cukup oksigen untuk aku.. Sampai Damai aku da rasa macam nak pitam terus aku duduk jap then sampai Keramat aku keluar.. Lagi lama aku duk dlm tren kontot yang kureng oksigen ni lagi la aku teruk. Better aku keluar before pitam. So keluar relax, amik nafas jap then naik balik tren. Alhamdulillah tren panjang. Hehe.. So tak de rasa mcm td nak muntah and pening.. Then jmpe Lurviey and Lurviey bawak Sandwich for me. Emm thanks honey... Otw dari Gombak ke KL melantak Sandwich tu and sampai tu plan nk mkn kat mana.Bajet nk mkn kat Nuri Seafood tup-tup ke ChopnSteak jugak.. Craving for Fish n Chips. Walhal baru je smlm makan GM belanja kt Secret Recipe. Ciss kau ni Nani keje nak melantak je kan.. Melantak banyak or tak badan susah nk naik. Sigh**. Abis mkn terus balik PJ la pusing-pusing before balik hostel. 10.30 da masuk hostel.. Sigh** Rutin biasa aku bile di hostel. Warghhh aku mau lepak macam dulu but for the time being kena banyak bersabar. Tapi hidup dengan rule ni banyak kelebihan.. I like... Balik relax jap layan movie then later nak study law. Sigh** Susah gile nk faham bahasa law. Aku memang suke law but it takes times for me to betul2 faham bahasanye. Berbelit-belit macam lidah loyar buruk.. Loyar buruk ok bukan LAWYER. kan ada lak yang terasa and perasan.Zaman skang ramai sangat yang perasan.. Lagi-lagi stalker yang ada kena aku tpi terasa plak tetiba.. Sekian.. Mau rehat sebelum meneruskan misi menelaah undang-undang malaysia...


P/S: Tgh pikir nak pergi mana dengan Cuzzie Sabtu yang akan datang.. Emm


Tag : personal
1 Komentar untuk "Flat Sabtuday"

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top