Special Offer

Author

Keenakan Buah Perah



Salam Semua...

Pernah makan buah perah.. Oooo yeahh... Nikmatnye tak terhingga... First and the last aku makan masa aku darjah 4 or 5 macam tu.. Macam biasa la kat mana lagi kan kalau tak kat Pahang Darul Makmur. Lembah Tembeling banyak bagi aku experience expecially  mendekatkan aku dengan alam semulajadi. Ok.. Back to Nature. I miss jungle at the moments.

Buah Perah

Rasa buah perah ni masam-masam manis. Enak.. Aku pun da semakin lupa keenakan dan kelazatan buah perah ni sebab makan pun sekali je. Tapi, sumpah memang sedap. Mana nak dapat lagi eyh buah ni selain kat Pahang? Eyh.. lupe plak nk gtau kat atas ni buah perah ye bukan kerdas.. Ada jugak yang bangang/kurang tahu kata buah kerdas.. Eeeuwwww bau tu... :)

P/S: Gulai tempoyak ikan patin.. Owh... I'm craving for it now..


0 Komentar untuk "Keenakan Buah Perah"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top