Special Offer

Author

Kucing Pengsan Kasut Busuk

 Salam Semua..



Kasut sapa la yang busuk kat atas ni.. Kucing pun pengsan bau.. Sebut pasal kasut busuk je teringat time pergi library masa sekolah dlu kena tanggal kasut.. Masuk library je kuat giler bau kaki. Tak kira laki or pompuan sama je.. Kurang menitikberatkan penjagaan kaki. Kalau muka tu putih melepak macam da kena clorox daa.. 

Malam ni sangat membosankan.. Kalau kat rumah ni mau aku mengadap Astro sampai 4 pagi layan cerita pasal korban. Apakan daya kat hostel. Nak tgk tv malas nk keluar. Baru je abis melayan tumulak. Terbaek la dri Sam.. Now melayan Linkin Park.. Abis ni tak tahu nak layan apa. Lurviey masih meeting kat luar. Nak call memang salah masa la. Sigh**

P/S: Baru perasan td da citer pasal kucing, now kucing lagi. :P

0 Komentar untuk "Kucing Pengsan Kasut Busuk"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top