Special Offer

Author

Random From The Past #4

 Salam Semua..



Sweet Spontaneous Action From RR

Bikin jantung aku berdegup kencang je pukul 12.30 malam tahun 2010. Hehe.. Actually this is spontaneous action from RR on his car. Wowww... I really appreciate that. Masa ni baru lepas makan kat Cafe Bro Syed and then turun nak balik bilik masing-masing. Then lepak jap borak-borak kat tepi kete. Time ni bising ngan dak-dak kompang duk mengayun kompang. Huh.. tak sakit ke tangan tuh. Embun pun da mula turun.. NANI MILIKKU.. Auwww.. terharu gile kot.. Thanks honey... Orang dengki ckp "eleh now bersweet2 la da lama2 nanti hilang la semua ni". Grrrr... Bikin panas tak? Well masing-masing ada pandangan peribadi yang tersendiri. Aku juga.. Say whatever you wanna say as long as tak menganggu homostesis aku. Sekian...Eyh.. lupa lak.. Ni segmen Randam From The Past... #4


P/S: Sometimes I wonder why ada yang sibuk tak puas hati nk kepoh2 kan?


0 Komentar untuk "Random From The Past #4"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top