Special Offer

Author

Zero Symptoms : Heart Pain



Salam Semua...


Perasaan aku saat ini.

Tak tahu macam mane nk mula kerna hati mula rasa frust gile... Eee kenapa la time ni buat hal.. Kenapa? Kenapa? Kenapa???????? Aku tak dapat nak terima kenyataan bahawa kau dah rosak.. Sumpah aku tak boleh terima.. Kenapa kau buat aku macam ni? Aku punya sayang kau, jaga kau, ari-ari duk keluar ngan kau macam ni kau balas kat aku.. Kenapa ari raya korban ni jugak kau nak buat hati aku sakit? Aku sayang kat kau tapi kalau macam ni la gayanye aku terpaksa lepaskan kau and cari pengganti yang lain.. Aku perlukan pengganti dengan segera.. 

Ok..ok ni tak kena mengena dengan Lurviey kesayangan aku tapi CAMERA CANON aku yang secara tiba-tiba buat hal tanpa apa-apa simptom. Tup-tup kat Uncle Chilli tadi bile capture gambar jadi ada garis putih tapi bile record ok plak.. Emm balik je bilik main setting lagi then reset but still same. So aku pun macam biasa la tempat selesaikan masalah kat mana lagi kalau bukan dengan MR GOOGLE.. Bile search dapat tahu yang tu adalah disebabkan oleh processor yang mungkin da rosak sebab may be aku ada capture tmpt high lighting. Mostly recommend to get new one. Then pergi kat FB Canon pun sama they said get new one. Then ushar-ushar tadi adalah yang berkenan and not bad but I still hope dapat fix yang ni. I mean fix sendiri la kan.. Laptop aku yang probs pun bleh fix tak kan xbleh try kamera plak kan? Boley ke?? Bile fikir balik dari beli compact camera better grab DSLR terus kan. Alang-alang nak beli.. Emmm.. Da confuse ni. Kamera yang aku beli ni same model dengan Lurviey because we bought it together on 2009. Sigh** Tapi untuk record video boleh je. Emm.. Boleh buat vlog kan.. Tapi masih belum ada kekuatan utk itu. Haha tau2 je la mulut manusia ni kan. Blog je pun da banyak yang pot pet pot pet inikan vlog. 

P/S: Sejajar dengan kerosakan cam aku, kesihatan aku jugak terjejas. Tetiba selsema. Tak kena hujan pon. 

0 Komentar untuk "Zero Symptoms : Heart Pain"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top