Special Offer

Author

I'm Still AWAKE



Salam Semua..





Aku: Awal lagi, baru pukul 1.30 pagi.. Esok ari ahad.. Bangun lewat la kan. Ahad kan ari rehat2.
Hati: Esok raya la, mana bleh bangun lewat. Kalau kat rumah bangun lewat alamatnye telinga dulu yang dapat sarapan sebelum mulut and tekak.
Aku: Ala mama kat rumah confirm xkena bebelnye.. Lagipun sok bukan g mana2 pun. Dlm bilik je kan. Lurviey pun dtg after 3pm. Busy..
Hati: Mama akan call pagi esok. Confirm.
Aku: Nampaknye kena bangun awal la sok. Amek syarat kan.. Esok raya.. Nak jugak rasa mcm mne raya kat KL. Tapi ni just raya haji je. Tak meriah pun kat KL.
Hati: Abis tu cpt2 supper then pergi tido
Aku: Abis 'The Challenge' and supper aku tido la.

Ecece.. Konon la bermonolog dengan diri sendiri. Seriously aku kena bangun pagi jugak esok.. Ye la.. even duk jauh ngan mama adoii buruknye pompuan bangun lewat ari raya plak tu kan.. Even x de buat apa and pergi mane pun still mau merasa aura raya di KL. Jakun jak soundnya. :P . I'm still awake waiting my dear Lurviey online but I dont think yang Lurviey akan online. Esok da busy.. Ok la.. Mau layan movie sampai abis then tido. :)

P/S: Lapar rendang daging and nasi himpit.. 
 

Tag : personal
0 Komentar untuk "I'm Still AWAKE"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top