Once you choose hope, anything's possible

Giveaway by Shida Radzuan

 Giveaway by Shida Radzuan

 

Assalamualaikum... 

Baru ada kesempatan untuk join Giveaway by Shida Radzuan ni. Badan rasa ok sikit, boleh la nak menaip. Rasanya ramai yang dah join kan? Kalau belum join, jemput join klik banner kat bawah ni.

Apa Yang Aku Suka Tentang Blog Shida? 

Aku dah follow lama dah blogger Shida ni. Rasanya zaman aku aktif blogging dulu lagi. Memang blog Shida dari dulu warna biru macam yang korang tengok sekarang. Seingat aku, memang aku tak pernah tengok Shida tukar warna blognya. Selain tu, blog Shida memang ringan dan tak loading lama pun bila blogwalking. Jadi memang mudah untuk aku baca entri dan tinggalkan komen. 

 

P/S: Kalau korang belum join jemput join ! Mana tau ada rezeki menang hadiah misteri 😊 


 


 

12 Comment for "Giveaway by Shida Radzuan"

Hahah kan..dr zaman blog dunia shida dia warna biru

baru je join jgk..

goodluck awk!

Betul betul, shida tak pernah tukar warna blog. Dah join juga. Semoga ada rezeki untuk kita :)

singgah follow dari segmen yg sama. semoga ada rezekinya ^^

Good luck tau! sy pun join juga

Terima kasih sudi join GA shida ya :)
Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
Good Luck ya Naniey ^_^

Back To Top